Avaleht

Triin Sarapik-Kivi

Vaata ka Triin Sarapik

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Armastusest" Animafilm Animaator
2019 "Teofrastus" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2019 "Vanamehe film " Animafilm Animaator
2018 "Kapten Morten lollide laeval" Animafilm Animaator
2018 "Maria ja seitse pöialpoissi " Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
2017 "Lahtilaskmise lugu" Animafilm Animaator
2017 "Miriam järve ääres" Animafilm Animaator
2017 "Nukud ja tootemid" Dokumentaalfilm
Animafilm
Animaator
Nukutegija
2016 "Miriami kana unistus" Animafilm Animaator
Nukutegija
2015 "Miriami kodutu koer" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm