Avaleht

Baris Demir

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Monteerija
2015 "Kaks kokka" Tudengifilm Värvimääraja
2015 "Naeruga tule vastu" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
Helimonteerija
2015 "Pilk" Tudengifilm Valgusmeister
2014 "Müügimees" Tudengifilm Valgustaja
2014 "Rummu räpp" Tudengifilm Operaator
2014 "Üksi" Tudengifilm Valgustaja
2014 "W-Nagu topelt Sina" Tudengifilm Valgustaja
2013 "Gesture" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm