Avaleht

Anil Kapur

Anil Kapur

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Hea tüdruk" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Meestest" Tudengifilm Valgustaja
2018 "U48 2018: Remont" Tudengifilm Valgusmeister
2017 "Armastus?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Tootmiskoordinaator
Kelner
2017 "Impromptu" Tudengifilm Kärumees
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Elektrik
2017 "U48 2017: Ema surm" Tudengifilm Valgusmeister
Režissööri assistent
2015 "Kaks kokka" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Kalad meres" Tudengifilm
2015 "Kivamees" Tudengifilm Valgustaja
Operaatori II assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm