Avaleht

Arko Okk

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2015 "Hei, Rasma!" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2015 "Jüri" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2014 "Allan" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Monteerija
2013 "Karikakramäng II: Hõbepulm" Mängufilm Konsultant
2011 "Lootus 3D" Mängufilm Režissöör
2011 "Monoloogid 3D" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Operaator
2009 "Seal, kus lõpeb luule" Dokumentaalfilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
Operaator
2006 "Koer, lennuk ja laulupidu" Mängufilm Produtsent
Operaator
2006 "Koer, lennuk ja laulupidu - kombineeritud võtted" Muud liigitused Operaator
2005 "Mees animatsoonist" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2005 "Piisa torn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2004 "Buss" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2004 "Sigade revolutsioon " Mängufilm Operaator
2003 "Intiimne linn" Dokumentaalfilm Produtsent
Operaator
2003 "Kaksikelu" Mängufilm Operaator
2002 "Agent Sinikael " Mängufilm Operaator
2002 "Raul Rajangu fenomen" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Inimkaamera" Mängufilm Konsultant
1999 "Lurjus " Mängufilm Operaator
1999 "Lurjus näitlejaproovid" Muud liigitused Operaator
1999 "Ristumine peateega " Mängufilm Produtsent
Režissöör
Stsenarist
1999 "Saar" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
1997 "Minu Leninid " Mängufilm Operaator
1997 "Perekondlik sündmus" Tudengifilm Operaator
1996 "Hääled" Dokumentaalfilm Operaator
1996 "Maja Nõmmel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
1996 "Protokoll" Dokumentaalfilm Operaator
1994 "Pilv peopesal" Dokumentaalfilm Operaator
1994 "Tulivesi " Mängufilm Operaator
1994 "Tulivesi reklaamrull" Reklaamfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm