Avaleht

Vladislav Mukovnin

Vladislav Mukovnin

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Pobeda" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Monteerija
Mees Moskvitšis
2016 "Astrid" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Meie Kodu" Tudengifilm Operaatori assistent
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Operaatori I assistent
2015 "Volbriöö" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2014 "Masso reklaam" Tudengifilm Režissöör
2014 "Ootamatu" Tudengifilm Kärumees
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Operaatori I assistent
2014 "Turvalisus on valik" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm