Avaleht

Rein Oja

Rein Oja

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Salmonid. 25 aastat hiljem (tootmises)" Telemängufilm
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm James (hääl)
2018 "Mihkel " Mängufilm Kirikuõpetaja
2016 "Kuum jälg" Teleseriaal prokurör Siimon
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm Hanna isa
2010 "ENSV" Teleseriaal Olev Schellenberg
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Ärimees
2009 "Vasha " Mängufilm Rain
2008 "BAM" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Riigivanem Akel

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm