Avaleht

Paul Oja

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Kann allikal" Muusikafilm
Telemängufilm
1983 "Lend" Dokumentaalfilm Helilooja
1982 "Künnimehe väsimus" Dokumentaalfilm Helioperaator
1982 "Künnimehe väsimus (esialgne variant)" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1981 "Hendrik Krumm ooperilaval" Muusikafilm Helirežissöör
1981 "Regatirütmid" Muusikafilm Helirežissöör
1981 "Salme" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1981 "Ülemlaul" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1980 "314 meetrit televisiooni" Dokumentaalfilm Helirežissöör
1980 "Ajutised inimesed" Dokumentaalfilm Helirežissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm