Avaleht

Edvard Oja

Edvard Oja

Fotod (4)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2009 "Pangarööv " Mängufilm Trahteri külaline
2007 "Vaade mäelt" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2006 "Mäe vägi" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2001 "Ballada" Tudengifilm Operaator
2001 "Siberi õpetaja" Dokumentaalfilm Operaator
2000 "Autoportree Emaga" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
2000 "Teerajajad" Dokumentaalfilm Operaator
1999 "Tulekummardajad" Dokumentaalfilm Stsenarist
Operaator
1998 "Tühirand" Dokumentaalfilm Operaator
1998 "Veidike metsa poole" Dokumentaalfilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm