Avaleht

Jaan Kronberg

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Eesti matus" Mängufilm Drooni operaator
2021 "Kingitus orbiidilt" Mängufilm Drooni operaator
2021 "Küte" Muud liigitused
Dokumentaalfilm
Drooni operaator
2021 "Öölapsed " Mängufilm Drooni operaator
2021 "Sea aasta" Dokumentaalfilm Drooni operaator
2021 "Vaga vesi" Teleseriaal Drooni operaator
2020 "Fred Jüssi. Olemise ilu" Dokumentaalfilm Operaator
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Drooni operaator
2020 "Jõulud džunglis" Mängufilm Drooni operaator
2020 "Kevin, ei!" Mängufilm Drooni operaator
2019 "Klassikokkutulek 3: Ristiisad" Mängufilm Drooni operaator
2019 "Kodumaa karjed" Dokumentaalfilm Drooni operaator
2019 "Mälupärand" Dokumentaalfilm Drooni operaator
2019 "Mehed" Mängufilm Drooni operaator
2019 "Reiv" Tudengifilm Drooni operaator
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Drooni operaator
2018 "Ajasillad" Dokumentaalfilm Drooni operaator
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Drooni operaator
2018 "Klassikokkutulek 2: Pulmad ja matused" Mängufilm Drooni operaator
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Drooni operaator
2018 "Pank " Teleseriaal Drooni operaator
2018 "Reetur" Mängufilm Drooni operaator
2018 "Uued naabrid" Dokumentaalfilm Drooni operaator
2018 "Vello Salo. Igapäevaelu müstika" Dokumentaalfilm Operaator
2015 "Emajõe veemaailm" Dokumentaalfilm II operaator
2014 "Kajaka teoreem" Dokumentaalfilm Õhuvõtete operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm