Avaleht

Sulev Nõmmik

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1988 "Karavan liigub edasi" Muusikafilm Režissöör
1987 "Meie Uduvere" Dokumentaalfilm Režissöör Kärna Ärni
1987 "Sulev Nõmmik " Dokumentaalfilm Stsenarist
1983 "Kui jala Austraaliasse saab" Dokumentaalfilm Teksti lugeja
1981 "Nukitsamees " Mängufilm
Muusikafilm
Vanaisa
1978 "Siin me oleme" Telemängufilm Režissöör Aadu
1977 "Roosid lõunast" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Sa oled mu majakas " Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1975 "Jõmm" Telemängufilm Režissöör
1975 "Poiste laulud" Muusikafilm Režissöör
1972 "Noor pensionär" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1971 "Druus ja Fatkin" Muusikafilm Režissöör
1971 "Noor pensionär" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
1971 "Teatriöö" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1970 "Varastati Vana Toomas " Mängufilm
Muusikafilm
Stsenarist
1968 "Mehed ei nuta" Telemängufilm Režissöör
Stsenarist
professor
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Uno

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm