Avaleht

Kadri Nikopensius

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Telesinine unistus" Tudengifilm Operaator
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Elektrik
2018 "Rodeo" Dokumentaalfilm Digitaalne järeltöötlus
2017 "Igatsused" Tudengifilm Monteerija
2017 "Sangarid " Mängufilm Abitööline
2016 "Kuidas teha joogivett" Tudengifilm Eriefektid
2016 "Kummitus" Tudengifilm Värvimääraja
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Plakatikunstnik
Graafiline disainer
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Operaatori I assistent
Värvimääraja
2015 "8 kg" Tudengifilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm