Avaleht

Jennifer Scholz

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Sinine" Mängufilm Grimeerija
2019 "EnsV" Teleseriaal Grimeerija
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm Grimeerija
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Grimeerija
2018 "Marta" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2018 "Omad" Mängufilm Grimeerija
2018 "Pank " Teleseriaal Grimeerija
2017 "1/2 last" Tudengifilm Grimeerija
2017 "Hilisõhtune Naansense" Tudengifilm Grimeerija
2017 "Minu näoga onu" Mängufilm Grimeerija assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm