Avaleht

Raido Pedak

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Muusika mu sõnadele" Tudengifilm Operaator
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Andruse jälgedes" Tudengifilm Produtsent
Operaator
Monteerija
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Valgustaja
2016 "Kuidas teha joogivett" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Ajarändurid Alex ja Tom" Tudengifilm Operaator
2015 "Kark" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2015 "Pop Up Saade" Tudengifilm Operaator
Valgustaja
2014 "16 trepisammu" Tudengifilm Operaator
2014 "Korduma kippuvad küsimused_1" Tudengifilm Kärumees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm