Avaleht

Raido Pedak

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Suur skandaal" Tudengifilm Helirežissöör
2019 "Muusika mu sõnadele" Tudengifilm Operaator
2019 "Süsi" Tudengifilm Operaatori I assistent
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Operaatori I assistent
2017 "Andruse jälgedes" Tudengifilm Produtsent
Operaator
Monteerija
2016 "Klassikokkutulek" Mängufilm Valgustaja
2016 "Kuidas teha joogivett" Tudengifilm Operaatori assistent
2015 "Ajarändurid Alex ja Tom" Tudengifilm Operaator
2015 "Kark" Tudengifilm Operaator
Monteerija
2015 "Pop Up Saade" Tudengifilm Operaator
Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm