Avaleht

Lina Vonsaviciute

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Laps tagaistmel" Tudengifilm Elektrik
2016 "Astrid" Tudengifilm Produtsent
Operaatori I assistent
2016 "Kuidas teha joogivett" Tudengifilm Produtsent
Monteerija
Operaatori assistent
Grimeerija
2016 "Meie Kodu" Tudengifilm Operaator
2016 "Mu nimi on Boris" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Vaikus" Tudengifilm Operaator
2015 "1652" Tudengifilm Operaatori assistent
Valgusmeister
2015 "Kaks kokka" Tudengifilm Operaator
2015 "Pilk" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Operaatori assistent
2014 "Kell peatus 6.30" Tudengifilm Monteerija
2014 "Masso reklaam" Tudengifilm Stsenarist
Monteerija
2014 "Ootamatu" Tudengifilm Kärumees
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Valgusmeister
2014 "Vesper Leand - Clay" Tudengifilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm