Avaleht

Gerli Nõmm

Gerli Nõmm

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2016 "Kolm juveeli" Dokumentaalfilm
Tudengifilm
Režissöör
Autor
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Režissööri assistent
Näitlejate valija
2014 "Hetk Ulkaga" Tudengifilm Režissöör
2013 "Vanilli 2 Palli" Tudengifilm
2011 "Õhuta balloon" Tudengifilm Slut
2011 "Puhastus" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2008 "Viimane lihv" Tudengifilm Režissöör
2007 "La Dolce Vita" Tudengifilm Režissöör
Operaator
2007 "Time" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm