Avaleht

Rudolf Nuude

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1965 "Me olime 18-aastased " Mängufilm Politseinik
1963 "Jäljed " Mängufilm Ronk
1962 "Jääminek " Mängufilm Arvo
1962 "Ühe katuse all " Mängufilm Jaagup
1962 "Väikese Illimari radadel" Dokumentaalfilm
1961 "Ohtlikud kurvid " Mängufilm Treener
1960 "Näitleja Joller" Telemängufilm Johannes
1960 "Perekond Männard " Mängufilm Karl Neider
1959 "Kutsumata külalised " Mängufilm Andres
1959 "Vallatud kurvid " Mängufilm Treener
1957 "Juunikuu päevad " Mängufilm Prants
1955 "Andruse õnn " Mängufilm Rannap
1955 "Jahid merel " Mängufilm Bobrov
1951 "Valgus Koordis " Mängufilm Maasalu
1947 "Elu tsitadellis " Mängufilm Ants Kuslap, Nõukogude armee major

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm