Avaleht

Ain Nurmela

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Phobos " Mängufilm Kunstnik
2009 "Suits" Mängufilm Kunstnik
2008 "Kalevi naised" Teleseriaal Kunstnik
Kostüümikunstnik
Leo Tutt
2007 "Sügisball " Mängufilm Kunstnik
Kunstnik-dekoraator
2006 "Meeletu " Mängufilm Kunstnik
2006 "Ohtlik lend" Teleseriaal Kunstnik
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Kunstnik
2005 "Kohtumine tundmatuga" Telemängufilm Kunstnik
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Kunstnik
2004 "30 minutit vaikust" Mängufilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm