Avaleht

Anu Unnuk

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2021 "Neli kivi" Animafilm Animaator
Värvija
2019 "Kosmonaut" Animafilm Värvija
Komposiitor
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Värvija
Komposiitor
2019 "Orpheus" Animafilm Värvija
2016 "Fatcula" Animafilm 3D mudel
2016 "Linnugripp" Animafilm Värvija
2016 "Siseilmadest väljas" Animafilm Jooniste skaneerija
Faasivärvija
2016 "Täismaja" Animafilm Värvija
2015 "Alateadvuse maja" Animafilm Värvija
Jooniste skaneerija
2015 "Piano" Animafilm Värvija
Jooniste skaneerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm