Avaleht

Kristiina Martinson

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lotte ja kadunud lohed " Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2016 "Fatcula" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2011 "Lotte ja kuukivi saladus" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2009 "Krokodill" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2009 "Õhus" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2008 "Elu ilma Gabriella Ferrita" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2008 "Köögi dimensioonid" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Läänemerelinik" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Ma kuklas tunnen..." Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja
2007 "Must lagi" Animafilm Faasi-ja ümberjoonistaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm