Avaleht

Meelika Burket

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Matusepäevikud" Dokumentaalfilm Raamatupidaja
2019 "Südamering" Dokumentaalfilm Finantsjuht
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Finantsjuht
2018 "Kala" Mängufilm Finantsjuht
2018 "Portugal " Mängufilm Raamatupidaja
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Raamatupidaja
2017 "Ohtlik ema" Mängufilm Raamatupidaja
2017 "Pihtimus" Mängufilm Raamatupidaja
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Raamatupidaja
2015 "Fast Eddy vanad uudised" Dokumentaalfilm Raamatupidaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm