Avaleht

Liis Plato

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Rain (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstnik
2019 "Virago (tootmises)" Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Portugal " Mängufilm Kostüümikunstnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm Kostümeerija
2016 "Päevad, mis ajasid segadusse" Mängufilm Kostüümikunstnik Klaudia Tiitsmaa kehadublant
2015 "1944" Mängufilm Kostümeerija
2015 "Elo" Mängufilm Kostümeerija
Kostüümikunstniku assistent
2015 "Vehkleja" Mängufilm Kostümeerija
2014 "Risttuules" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2013 "Öine vahetus" Tudengifilm Kostüümikunstniku assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm