Avaleht

Grete Nootre

Grete Nootre on sündinud 1. juulil 1979 Märjamaal. Hariduse saanud Märjamaa Gümnaasiumis, Rapla Vesiroosi Gümnaasiumis. Kõrghariduse omandanud Tallinna Ülikooli Filmi ja video õppetooli režii erialal (2002-2004) ja Eesti Humanitaarinstituudis Kultuuriteaduste osakonnas kultuuriteooria erialal (1997-2005). Töötanud ajakirja "Nädal" filmitoimetajana, tudengifilmifestivali Sleepwalkers korraldajana, OÜ Exitfilm produktsiooniassistendina. Kirjutanud filmi- ja kirjandusalaseid artikleid erinevates ajakirjades ja ajalehtedes.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Kutsar koputab kolm korda" Mängufilm Režissööri assistent
2008 "Isemoodi muinasjutt" Mängufilm Administraator
2008 "Mängija" Dokumentaalfilm Tootmisassistent
2008 "Võõras " Mängufilm Režissööri assistent
2007 "Kuhu põgenevad hinged " Mängufilm Režissööri assistent
2006 "Konkurss" Tudengifilm Produtsent
Režissööri assistent
2006 "Vaikelu naisega" Dokumentaalfilm Režissööri assistent
2006 "Vana daami visiit " Mängufilm Režissööri assistent
2005 "Deus ex Machina " Tudengifilm Režissööri assistent
2005 "Libahundi needus " Mängufilm Klapp

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm