Avaleht

Mari Liis Bunder

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Viimased" Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2017 "Ametniku surm" Tudengifilm Kunstniku assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Kunstnik
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Kostüümikunstniku assistent
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Kunstniku assistent
2017 "Naine on süüdi" Tudengifilm Juuksur
2017 "Taasta side" Tudengifilm Kunstniku assistent
2016 "Lugu sellest, kuidas ..." Tudengifilm Kunstnik
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Kunstniku assistent
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Kunstniku assistent
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Kunstnik
2015 "Vandenõu" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Nullpunkt" Mängufilm Juuksur
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Juuksur

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm