Avaleht

Ranno Kallas

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Karv" Mängufilm Ehitaja
2019 "Uued algused" Mängufilm Kunstniku assistent
2019 "Virago" Mängufilm Autojuht
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Ehitaja
2017 "Heleni sünnipäev" Mängufilm Kunstniku assistent
2017 "November " Mängufilm Eriefektid
2016 "Bodom" Mängufilm Autojuht
Eriefektid
2016 "Teesklejad" Mängufilm Eriefektid
2015 "Vehkleja" Mängufilm Eriefektid
2014 "Risttuules" Mängufilm Kunstniku assistent
Autojuht

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm