Avaleht

Kaljo Nikker

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1998 "Öine navigatsioon" Tudengifilm Valgustaja
1996 "Griša" Dokumentaalfilm Valgustaja
1991 "Vana mees tahab koju " Telemängufilm Valgustaja
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Valgusmeister
1985 "Naerata ometi " Mängufilm Valgusmeister
1984 "Hundiseaduse aegu " Mängufilm Valgusmeister
1981 "Pihlakaväravad " Mängufilm Valgusmeister
1980 "Ideaalmaastik " Mängufilm Valgusmeister
1979 "100 aastat teatritegemist Pärnumaal" Filmikroonika Valgusmeister
1979 "Haapsalu 700-aastane" Filmikroonika Valgusmeister
1979 "Jaan Toominga uued lavastused Vanemuises" Filmikroonika Valgusmeister
1979 "Seemnevilja ettevalmistusest kevadkülviks Rakvere rajoonis" Filmikroonika Valgusmeister
1978 "Eesti puidutööstus" Filmikroonika Valgustaja
1978 "Iseliikuv oksalõikusmasin LP-30" Populaarteaduslik film Valgustaja
1978 "Kevadine kunstinädal Pärnus" Filmikroonika Valgusmeister
1978 "Saare kalurid" Filmikroonika Valgusmeister
1978 "Tartu Katseremonditehase põllumajandusmasinate diagnostikaauto" Filmikroonika Valgusmeister
1975 "Indrek " Mängufilm Valgusmeister
1975 "Puuriviisiliselt peetud karusloomade nahkade esmase töötlemise eesrindlikud meetodid" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Valgusmeister
1974 "Orel" Dokumentaalfilm Valgusmeister
1974 "Punane viiul " Mängufilm Valgustaja
1972 "Verekivi " Mängufilm Valgusmeister
1969 "Gladiaator " Mängufilm Valgusmeister
1965 "Lavakujundus "Aidale"" Filmikroonika Valgustaja
1965 "Tallinna Telefonikaugejaamas" Filmikroonika Valgustaja
1964 "110-aastane Maria Tomson" Filmikroonika Valgustaja
1964 "Balti regatt" Filmikroonika Valgustaja
1964 "Gaasipliidid" Filmikroonika Valgustaja
1964 "Günther Reindorffi juubel" Filmikroonika Valgustaja
1964 "Kohtupingis" Filmikroonika Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm