Avaleht

Rein Nettan

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Luuraja ja luuletaja" Mängufilm Rekvisiitor
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Kunstniku assistent
2015 "Tiibadeta piloot" Mängufilm Kunstniku assistent
2012 "Puhastus" Mängufilm Rekvisiitor
2011 "Surnuaiavahi tütar " Mängufilm Kunstniku assistent
Rekvisiitor
2008 "Detsembrikuumus " Mängufilm Kunstniku assistent
2005 "Stiilipidu " Mängufilm Rekvisiitor Hugo
2004 "Hirm" Mängufilm Rekvisiitor
2004 "Kurat tuleb sauna" Mängufilm Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm