Avaleht

Veli Valentin Rajasaar

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Kaevik" Tudengifilm Tegevprodutsent
2016 "Eesti Rahvusraamatukogu" Tudengifilm Produtsent
2016 "Mu nimi on Boris" Tudengifilm Produtsent
2016 "Värav" Tudengifilm Produtsent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Tootmisassistent
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Produtsent
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Produtsent
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Produtsent Kõrtsiline
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Error" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Igor" Tudengifilm Produtsent
Tegevprodutsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kaali" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Kas Eestis elavad jääkarud?" Tudengifilm Produtsent
Tegevprodutsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Koit" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Laulu teekond" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Millesse eestlased usuvad?" Tudengifilm Produtsent
Tegevprodutsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Oleme pilves" Tudengifilm Produtsent
Tegevprodutsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Pööripäev" Tudengifilm Produtsent
Tegevprodutsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Ülemiste Vanake" Tudengifilm Produtsent
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Vältimatu" Tudengifilm Produtsent
Helirežissöör platsil
Tegevprodutsent
2013 "Maja, mis peegeldab ajalugu" Tudengifilm Produtsent Linlane
2013 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Tegevprodutsent
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Režissööri I assistent
2013 "Säde" Tudengifilm Produtsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm