Avaleht

Veli Valentin Rajasaar

Avaleht

Veli Valentin Rajasaar

Veli Valentin Rajasaar

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Maakohus" Mängufilm Tootmisjuht
2019 "Kaevik" Tudengifilm Tegevprodutsent
2016 "Eesti Rahvusraamatukogu" Tudengifilm Produtsent
2016 "Mu nimi on Boris" Tudengifilm Produtsent
2016 "Värav" Tudengifilm Produtsent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Tootmisassistent
2015 "Näljanädal" Tudengifilm Produtsent
2014 "Armastus kahe karbi antibiootikumide eest" Tudengifilm Produtsent
2014 "Ema. Miljonite nimel" Tudengifilm Produtsent
2014 "Nähka tuleb külla" Teleseriaal Tegevprodutsent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm