Avaleht

Jaan Kalmus jr

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Paadunud optimist: režissöör Ove Mustingu portree" Tudengifilm Operaator
2018 "Ma olen paks" Tudengifilm Operaator
2018 "Petlik välimus" Tudengifilm Režissöör
2018 "Projekt Runge" Tudengifilm Operaatori assistent
2018 "Su nädal kõlab tuttavalt" Tudengifilm Operaator
2015 "8 kg" Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2015 "Pilk" Tudengifilm Operaator
Eriefektid
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Valgusmeister
Operaatori I assistent
2015 "Ühine tuli" Tudengifilm Operaator
2014 "Müügimees" Tudengifilm Monteerija
Režissööri assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm