Avaleht

Kairit Krass

Kairit Krass

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Homme" Tudengifilm Valgustaja
2017 "Maša" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
Operaator
Värvimääraja
2017 "Olevik" Tudengifilm Operaator
2017 "Taasta side" Tudengifilm Valgustaja
Fotograaf
2016 "Kontrapunkt" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Päeva parim nali" Tudengifilm Operaator
2016 "Värav" Tudengifilm
2014 "Lõunavalgus" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2014 "Õnne Manifest" Tudengifilm Külaline
2013 "Kolmas" Tudengifilm Tüdruk

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm