Avaleht

Kairit Nieländer

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Kala" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Kunstnik-grimeerija
2018 "Võta või jäta " Mängufilm Jumestuskunstnik
2015 "Supilinna Salaselts" Mängufilm Grimeerija
2014 "A ja B" Teleseriaal Grimeerija
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Grimeerija
2012 "Kirjanik" Tudengifilm Grimeerija
2010 "Näkilugu" Tudengifilm Jumestuskunstnik
2010 "Oleg" Mängufilm Grimeerija
2010 "Phobos " Mängufilm Kunstnik-grimeerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm