Avaleht

Margus Nee

Margus Nee

Kaameratehnik ja operaatori assistent Margus Nee on sündinud 13. märtsil 1966. aastal Tallinnas. Läbis 1985-1987 armeeteenistuse Ukrainas, seejärel töötas aastatel 1987-1994 valgustaja, kaameramehaaniku, kaameratehniku ja operaatori assistendina Tallinnfilmis, Filmservice OÜs ja Freya Filmis. Alates 1995. aastast ettevõtja reklaaminduses ja videoteeninduse vallas. 2006. aastal avatud Haapsalu gümnaasiumi filmiklubi üks asutajatest ja õpetajatest. Klubist kasvas 2008. aastal välja tänaseni tegutsev Eesti Rahvusringhäälingu (ERR) Lääne- ja Hiiumaa korrespondendipunkt.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Tulivesi " Mängufilm Operaatori assistent
1992 "Komi - Sõktõvkar" Dokumentaalfilm Kaameratehnik
1992 "Luukas " Mängufilm Operaatori assistent
Kaameratehnik
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm Operaatori assistent
1991 "Surmatants " Mängufilm Operaatori assistent
Kaameratehnik
1990 "Ainult hulludele ehk halastajaõde " Mängufilm Kaameratehnik
1990 "Ainus pühapäev " Telemängufilm Režissööri assistent
1990 "Semm" Tudengifilm Operaatori assistent
Kaameramehaanik
1989 "Mardipäev " Mängufilm Kaameramehaanik
1988 "Nõid " Mängufilm Kaameratehnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm