Avaleht

Tõnu Naissoo

Tõnu Naissoo

Džässipianist ja helilooja Tõnu Naissoo on sündinud 18. märtsil 1951. aastal Tallinnas helilooja Uno Naissoo pojana. Ta lõpetas 1970. aastal Tallinna Muusikakooli muusikateooria erialal ja 1982. aastal Tallinna Riikliku Konservatooriumi kompositsiooni erialal Eino Tambergi klassis. Aastatel 1989–1990 täiendas ta end Berklee Muusikakolledžis USA-s. Ta on töötanud muusikaõpetajana Soomes (1991–1992), aastast 1999 Georg Otsa nimelises Tallinna Muusikakoolis ning aastast 2001 Eesti Muusika- ja Teatriakadeemias.

Loe edasi

Fotod (2)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2010 "Teise mehe pea" Teleseriaal Helilooja
1992 "Lammas all paremas nurgas " Mängufilm Helilooja
1989 "Perekonnapildid" Mängufilm Helilooja
1989 "Roheline soov" Animafilm Helilooja
1988 "Narva kosk I jagu" Telemängufilm Helilooja
1988 "Narva kosk II jagu" Telemängufilm Helilooja
1987 "Kuldplaat-5" Dokumentaalfilm
Muud liigitused
Konsultant
1987 "Mehstroimaš" Reklaamfilm
Muud liigitused
Helilooja
1987 "Metsakasutusele teaduslik alus" Populaarteaduslik film
Muud liigitused
Helilooja
1986 "Aisopose rebane" Animafilm
Muud liigitused
Helilooja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm