Avaleht

Märt Müür

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1994 "Jõululaat Põlvas" Filmikroonika Režissöör
1994 "Nycomed" Filmikroonika Režissöör
1994 "Pärnu ettevõtlusest" Filmikroonika Režissöör
1994 "Piiriläbirääkimised Värskas" Filmikroonika Režissöör
1994 "Põlva linnapea intervjuu" Filmikroonika Režissöör
1994 "Põlva Piim - Võideks" Filmikroonika Režissöör
1994 "Talunik Masting" Filmikroonika Režissöör
1994 "XXI sajandi presidendid" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1990 "Ka Siber on olnud mu kodumaa" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
Teksti lugeja
Tõlkija
1989 "Tuleviku ajalugu" Dokumentaalfilm Režissöör
1988 "Aidake meil elada" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1987 "Miks kukuvad tähed" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
Teksti lugeja
1986 "Kihnu mees" Dokumentaalfilm Tõlkija
1985 "Eesmärgipuu" Dokumentaalfilm Režissöör
1983 "President" Dokumentaalfilm Stsenarist
1982 "Ring - suur, keeruline, huvitav" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Ajaarvamine ei alga meist" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1980 "Sinu nimi…" Dokumentaalfilm Stsenarist
1979 "Oma pill" Dokumentaalfilm Stsenarist
1978 "Õiglane maa" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
1977 "Ebatavaline vabrik" Populaarteaduslik film Režissöör
Stsenarist
1976 "Adra järel" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
Teksti autor
1975 "Läbi halli kivi" Dokumentaalfilm Režissöör
1974 "Kuulake, rohi kasvab" Dokumentaalfilm Stsenarist
1974 "Põllul pole lage" Dokumentaalfilm Stsenarist
Teksti autor
1973 "Võõras higi " Dokumentaalfilm Stsenarist

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm