Avaleht

Tarmo Männard

Tarmo Männard

Fotod (5)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Hüvasti, NSVL " Mängufilm Johannese hääl (eesti keeles)
2017 "Rohelised kassid" Mängufilm Antikvaar
2017 "Talvelugu" Animafilm Fjodor (hääl)
2015 "Släkkerid EP01 - Rabarberikook" Tudengifilm Konstaabel Tipp
2013 "Öö Teheranis" Tudengifilm Isa
2012 "Romet ja Julia" Teleseriaal juhataja
2012 "Seenelkäik " Mängufilm Ajakirjanik
2012 "Viimane trubaduur" Tudengifilm Toivo
2011 "Rotilõks " Mängufilm Lihakombinaadi direktor
2011 "Theodori lugu " Tudengifilm Grigori

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm