Avaleht

Tiia Tagaväli

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1979 "Filmiproov kuningast" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Igale maitsele" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Legendide saar" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Linn põlevatel kividel" Dokumentaalfilm Monteerija
1979 "Mehed suurest sõjast" Dokumentaalfilm Monteerija
1978 "Telemükse" Animafilm Monteerija
1978 "Vilma" Dokumentaalfilm Monteerija
1977 "Tingimused on erinevad, eesmärk üks" Dokumentaalfilm Monteerija
1976 "Teise looduse tegijad" Dokumentaalfilm Monteerija
1975 "Dirigendid" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm