Avaleht

Ronet Tänav

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Lõpp" Tudengifilm Tehnik
2018 "Above the speed of light" Tudengifilm Valgusmeister
Operaatori assistent
2018 "Eia jõulud Tondikakul" Mängufilm Eriefektid
2018 "Tegelikult" Tudengifilm Tehnik
2017 "Vormindus" Tudengifilm Valgustaja
2016 "Meeleseisund" Tudengifilm Produtsent
2015 "Kalad meres" Tudengifilm Režissööri II assistent
2015 "Kivamees" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2015 "Kommuun" Tudengifilm Valgusmeister
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Videoefektid

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm