Avaleht

Tormi Torop

Tormi Torop

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Režissööri assistent
Tootmisassistent
2019 "Ükssarvik " Mängufilm Näitlejate valija
2018 "Pank " Teleseriaal Režissööri II assistent
2017 "Armuavaldus" Tudengifilm Režissöör
2017 "Mõrv hotellis" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Mäel" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Üürike ilu" Tudengifilm Režissöör
2015 "Aeg on Sibul" Tudengifilm Rain
2015 "Diamondjaw" Tudengifilm Režissöör
2014 "Müügimees" Tudengifilm Maamees

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm