Avaleht

Killu Mägi

Vt ka Maria-Eva Mägi

Lavastuskunstnik ja rekvisiitor Killu Mägi (kodanikunimega Maria-Eva Mägi) on sündinud 24. juunil 1973 Tallinnas. Õppinud 1980-1991 Gustav Adolfi Gümnaasiumis ja 1992-1998 Eesti Kunstiakadeeemias stsenograafia erialal. Teinud lava- ja kostüümikujundusi erinevatele lavastustele, nt „Keisrinna hull“ (2010, lavastaja A. Velt, Pärimusteater "Loomine", Kiek in de Kök), „His Masters Voice“ (2009, lavastaja H. Sarapuu, Teater Varius), olnud mitmete telelavastuste kunstnik, kostüümikunstnik ja rekvisiitor, nt „Nöbinina“ rekvisiitor (ETV 2011, režissöör Elo Selirand, kunstnik Jana Jüris), „Ühikarotid“, kunstnik-rekvisiitor  (Kanal2 2010, seriaali suvised osad)  ning stuudiokujunduste autor, nt „Ajujaht“ (ETV 2012), „Pealtnägija“ (ETV 2008). Samuti olnud erinevate reklaamide ja (vabaõhu)ürituste kunstnik ja rekvisiitor.

Loe edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Kunstnik
2017 "Sangarid " Mängufilm Kunstniku assistent
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Rekvisiitor
2015 "Liblikmees" Mängufilm Rekvisiitor
2015 "Must alpinist" Mängufilm Kunstniku assistent
Rekvisiitor
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Rekvisiitor
2000 "Armas tuss 50 aastat hiljem" Mängufilm Kunstnik
2000 "Me saame hakkama" Teleseriaal Kunstnik

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm