Avaleht

Margus Bamberg

Margus Bamberg

Fotod (3)

Vaata edasi

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2013 "Lisa Limone ja Maroc Orange: tormakas armulugu" Animafilm Dekoratsioonide valmistaja
1998 "Primavera" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1997 "Kapsapea 2 ehk Tagasi Euroopasse" Animafilm Animaator
Nukkude- ja dekoratsioonide valmistaja
1994 "Jõulukalender" Animafilm Animaator
1988 "Hernes" Animafilm Animaator
1987 "Magus planeet" Animafilm Animaator
1987 "Sõda" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1986 "Aisopose rebane" Animafilm
Muud liigitused
Kunstnik-multiplikaator
1986 "Elujõgi" Animafilm Kunstnik-multiplikaator
1986 "Kaelkirjak" Animafilm Animaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm