Avaleht

Laine Mägi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "EnsV" Teleseriaal Sirje Aavik
2018 "Pank " Teleseriaal
2018 "Tuliliilia " Mängufilm Günekoloog 2
2016 "Perekonnavaled" Mängufilm Rita
2016 "Teesklejad" Mängufilm Naabrinaine
2015 "Mustad lesed" Teleseriaal Helle
2015 "Restart" Teleseriaal Helve
2014 "Pikk tee alla" Tudengifilm Hilje
2013 "Free Range" Mängufilm Trollijuht
2012 "Alpimaja" Teleseriaal treener Eha Köster
2012 "Eestlanna Pariisis " Mängufilm Anne
2010 "ENSV" Teleseriaal Sirje Aavik
2010 "Punane elavhõbe " Mängufilm Repsi ema
2008 "Klass: elu pärast" Teleseriaal õpetaja Laine
2008 "Tuulepealne maa" Teleseriaal Ülemõde
2007 "Georg " Mängufilm Austajanna
2007 "Klass " Mängufilm Klassijuhataja
2007 "Sügisball " Mängufilm Kasvataja
2006 "Helena" Teleseriaal Viktooria, Claire hooldaja
2001 "Head käed" Mängufilm Show perenaine
2000 "Lunastus" Mängufilm Konsultant
1999 "Sellised kolm lugu: Aida " Mängufilm Tali abikaasa
1998 "Kallis härra Q " Mängufilm Sigridi ema
1991 "Rahu tänav" Mängufilm Lagle
1988 "Ma pole turist, ma elan siin " Mängufilm Mimi
1987 "Tants aurukatla ümber I jagu" Telemängufilm Miili
1987 "Tants aurukatla ümber II jagu" Telemängufilm Miili
1987 "Võõrad öös" Muusikafilm Girl laululoos

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm