Avaleht

Tiina Mägi

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1992 "Tule tagasi, Lumumba " Mängufilm
1986 "Kuuba improvisatsioon" Dokumentaalfilm Režissöör
1983 "Vigursõit vanalinnas" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Aga kus me täna mängime?" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1982 "Täiskäigul" Dokumentaalfilm Režissöör
1980 "Tulest ja rauast" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1979 "Kodulinn" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1978 "Elu ja aeg kivis, puus, metallis" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1976 "Meistrid ja muusikud" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1974 ""Laine" laulab laevalael" Muusikafilm Režissöör
1974 "Sajandid kivis ja muusikas" Muusikafilm Režissöör
Stsenarist
1973 "... kolm, neli ja… " Muusikafilm Režissöör
1971 "Rondo" Muusikafilm Režissöör
1971 "Veel kord merest" Dokumentaalfilm Režissöör
1970 "Mis oli, mis on, mis jääb" Dokumentaalfilm Režissöör
Stsenarist
1970 "Mis oli, on ja jääb" Dokumentaalfilm Režissöör

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm