Avaleht

Nadja Girich

Nadja Girich

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2017 "Zoopark " Dokumentaalfilm Tõlkija
2016 "Manna" Tudengifilm Produtsent
Režissöör
Monteerija
2016 "Mida täiskasvanud mängivad?" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Ridade vahelt lugedes" Tudengifilm Režissöör
Stsenarist
2016 "Snegurochka (Lumeneiu)" Tudengifilm Režissööri I assistent
2015 "Mängime (Let’s play)" Tudengifilm Režissööri I assistent
2014 "Korduma kippuvad küsimused_2" Tudengifilm Kunstnik
2014 "Korduma kippuvad küsimused_3" Tudengifilm Kunstnik Jooksev naine
2013 "Kolm" Tudengifilm Produtsendi assistent
Grimeerija
Inimene tänavalt

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm