Avaleht

Piret Kuub

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Duubel" Tudengifilm Stsenarist
2020 "Rotimürk" Tudengifilm Stsenaariumi toimetaja
2019 "Eugen" Tudengifilm Rutt Sepp
2019 "Johannes Pääsukese tõeline elu" Mängufilm Halastajaõde
2019 "Maalietüüd" Tudengifilm Stsenarist
2019 "Reinhold Rotermani" Tudengifilm Baaripidaja
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm episoodiline roll
2016 "Õnn tuleb magades" Mängufilm Klassijuhataja
2016 "Polaarpoiss" Mängufilm
2014 "Ööliblikad" Teleseriaal Prostituut

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm