Avaleht

Rauno Polman

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2020 "Mu kallid laibad" Tudengifilm Režissööri I assistent
2019 "Pappnägu" Tudengifilm Režissöör Roberti kehadublant
2019 "Reiv" Tudengifilm Dark Figure
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm Operaatori assistent
2019 "Väljapääs" Tudengifilm Režissöör
Eriefektid
2019 "Valvuri evolutsioon" Tudengifilm Režissööri II assistent
2018 "Homme" Tudengifilm Režissööri II assistent Baarman
2018 "Muusa" Tudengifilm Režissöör
2017 "1/2 last" Tudengifilm Produtsendi assistent
2017 "Impromptu" Tudengifilm
2017 "Olevik" Tudengifilm Režissööri II assistent
2017 "Säde" Tudengifilm Kunstniku assistent
2016 "Astrid" Tudengifilm Tom
2015 "Elas kord" Tudengifilm Gustav
2014 "Tosin küsimust Eesti kohta: Eesti kuningas" Tudengifilm Rändur
2013 "Kerge elu" Teleseriaal Andreas
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Jünger nr.2

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm