Avaleht

Karlis Jaunzems

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Alljumalad" Mängufilm DIT
2019 "Maria paradiis" Mängufilm DIT
2019 "Skandinaavia vaikus" Mängufilm DIT
2019 "Tõde ja õigus" Mängufilm DIT
2018 "Omad" Mängufilm DIT
2018 "Pank " Teleseriaal Kaameratehnik
2018 "Seltsimees laps " Mängufilm DIT
2018 "Võta või jäta " Mängufilm DIT
2017 "Keti lõpp " Mängufilm Kaasprodutsent
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Operaatori assistent
2014 "Papa" Animafilm Operaatori assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Operaatori II assistent
Operaatori I assistent
2013 "Kaastundeavaldus" Mängufilm Operaatori I assistent
2013 "Olga" Mängufilm
Tudengifilm
Klapp
2013 "Üleastumine" Tudengifilm Operaator
2013 "Väljakutse" Tudengifilm Valgustaja
2011 "Kodus või võõrsil" Tudengifilm Monteerija
2011 "Tolmutu" Tudengifilm Operaatori assistent
2010 "Selgus" Tudengifilm Operaator
Valgustaja
Eriefektid
2007 "Küpsis" Tudengifilm Operaator

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm