Avaleht

Alis Mäesalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Operaator
2018 "Paljas Porgand. Life Update" Tudengifilm Operaator
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Operaator
Valgusmeister
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissööri I assistent
Valgustaja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Operaatori I assistent
2014 "Risttuules" Mängufilm Valgustaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm