Avaleht

Alis Mäesalu

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2019 "Noor meister" Tudengifilm Operaatori assistent
2018 "19 Korrust" Tudengifilm Operaator
2018 "Paljas Porgand. Life Update" Tudengifilm Operaator
2018 "Sirgala südamed " Dokumentaalfilm Operaator
Värvimääraja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal Operaator
Valgusmeister
2017 "Mehetapja/Süütu/Vari " Mängufilm Režissööri I assistent
Valgustaja
2017 "Roof Knocking" Tudengifilm Režissööri I assistent
2016 "Räägitakse, et tomatid armastavad rokkmuusikat" Mängufilm Režissööri I assistent
2015 "Elas kord" Tudengifilm Valgustaja
2015 "Lõpetamine" Tudengifilm Operaatori I assistent

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm