Avaleht

Ain Mäeots

Filmograafia

Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
2018 "Lõbus perekond" Mängufilm Ingridi tööandja
2018 "Teine võimalus" Teleseriaal
2017 "Lotte lood" Teleseriaal Režissöör
2015 "1944" Mängufilm Kapten Evald Viires
2015 "Vabad mehed" Teleseriaal Artur Kull
2014 "A ja B" Teleseriaal Režissöör
2013 "Elavad pildid" Mängufilm Erik
2012 "Deemonid" Mängufilm Režissöör
Stsenarist
2012 "Tupiktänava mehed" Teleseriaal Alexela boss
2010 "ENSV" Teleseriaal Režissöör
2010 "Riigimehed" Teleseriaal Reklaamiagentuuri guru 2
2008 "Taarka " Mängufilm Režissöör
Stsenarist
Peigmees
2007 "Jan Uuspõld läheb Tartusse " Mängufilm Ain Mäeots
2005 "Malev " Mängufilm Lembitu
2000 "Lunastus" Mängufilm Modell
1995 "Wikmani poisid " Teleseriaal Juhan Pukspuu

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm