Avaleht

Elvira Mutt

Vaata intervjuud monteerija Elvira Mutiga: Intervjuu Elvira Mutiga

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1972 "Mereväravad" Dokumentaalfilm Stsenarist
Monteerija
1971 "Siia, siia, siirdu, viirgu!" Dokumentaalfilm Monteerija
1970 ""Ellerhein" Bulgaarias" Dokumentaalfilm Monteerija
1970 "Hamlet" Telemängufilm Monteerija
1970 "Jüri Järvet" Dokumentaalfilm Monteerija
1970 "Kolme katku vahel" Telemängufilm Monteerija
1970 "Väike kontsert II" Muusikafilm Monteerija
1970 "Võtmeke" Muusikafilm
Telemängufilm
Monteerija
1969 "Mina ise" Dokumentaalfilm Monteerija
1969 "Mitte üksnes leivast" Dokumentaalfilm Monteerija

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm