Avaleht

Maris Balbat

Maris Balbat töötas Tallinnfilmi toimetajana aastatel 1969-1977.

Filmograafia

Vaata edasi
Aasta Filmi pealkiri Liik Filmitegija Näitleja
1976 "10 minutit võitleva ateistiga" Tudengifilm Toimetaja
1976 "Aeg elada, aeg armastada " Mängufilm Toimetaja
1976 "Minu naine sai vanaemaks " Telemängufilm Toimetaja
1976 "Võsakurat" Tudengifilm Toimetaja
1975 "Röövpüüdjajaht" Tudengifilm Toimetaja
1975 "Tantsib Tiit Härm" Dokumentaalfilm Toimetaja
1974 "Õed" Animafilm Toimetaja
1974 "Ooperiball" Muusikafilm Toimetaja
1973 "Tavatu lugu " Mängufilm Toimetaja
1973 "Ukuaru " Mängufilm Toimetaja

Meie koostööpartnerid

  • Kultuuriministeerium
  • EFI
  • Eesti Kultuurkapital
  • ERR
  • Rahvusarhiiv
  • BFM
  • Kinoliit
  • Eesti Filmiajakirjanike ühing
  • Tallinnfilm